Tillbaka på jobbet efter en skön semester.

0

Då är man tillbaka på kontoret efter fyra härliga semesterveckor. Nog skulle man kunnat haft ytterligare en vecka eller två men nu är det hårt jobb som gäller så man kan åka på lite sköna hockeyresor i vinter 🙂 Det första jag gjorde när jag kom tillbaka var att köpa biljett till morgondagens träningsmatch mellan Frölunda HC och Växjö Lakers.

Frölunda har hittills inte spelat någon träningsmatch annat än internmatcher och vi som följt med ett tag vet att det är en otroligt stor skillnad mellan träningsmatcher och internmatcher. Växjö Lakers spelade sin första träningsmatch igår mot Leksands IF som de vann med klara 4-0 så räkna med att det kommer bli drag i Frölundaborg imorgon. Frölunda vill självklart vinna den första matchen på försäsongen så de har en bra känsla inför den stundande European Trophy turneringen som inleds på fredag när EV Zug kommer på besök och Växjö Lakers vill givetvis fortsätta på det inslagna vinnarspåret och detta toppat med supportrar till båda lagen som väntat en lång sommar på att få komma in i ishallen och se sitt favoritlag spela kan bli riktigt bra.

Personligen ska det bli intressant att se vad sommarens märkligaste övergång sett till hur allt sköttes, Dick Axelsson, kommer att hitta på i indianskruden och givetvis kommer det att bli kul att se övriga nyförvärv i FHC och Fredrik Norrena, Robert Rosén och Petr Vampola i VLH.

Biljetter till matchen imorgon köper ni via Ticnet, nedsläpp kl 19:00.
Jag är som sagt på plats och en matchresumé kommer här på sajten senare under tisdagskvällen.

För info om Frölunda HC och Växjö Lakers:
Frölunda HC Officiell
Växjö Lakers Officiell

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.