Ja just det..

1

Det fanns ju massa information på diverse sajter att ta del av. Man (eller iaf en annan) kopplar av fullständigt under semestern. Nu har jag iofs fortfarande ett par dagar kvar av ledigheten men lyckades ändå ”smyga” in och läsa lite om vad omvärlden skriver om hockey.

Det här med en eventuell NHL lockout säsong känns enormt trist samtidigt som det givetvis vore skoj med massa stjärnor i Elitserien.

Dock.

Det blir ett jäkla flytande och oreda i trupperna ifall det helt plötsligt ska göras plats för ett par NHL spelare. Där följer också nästa fundering..

Ska man få plocka in hur många NHL spelare man vill eller ska det vid en eventuell lockout av NHL vara begränsat till säg t ex tre stycken per lag?
Hm.. jag vet inte då jag personligen helst ser att NHL rullar på som vanligt. Vad fan bråkar dom om kan tyckas med lönerna man redan lyfter.

Den som lever får se.

Dessutom. Rögle ändrar tydligen sina dräkter rätt radikalt från sina tidigare grön/vita till svart/gröna om jag fattat det hela rätt.. snyggt säger jag om det nu är på det sättet?!

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.