En fortsättning på mina tankar kring en lockout…

1

Ni som hänger här på Pucksnack.com har förmodligen inte missat mitt senaste blogginlägg gällande NHL lockouten och mina funderingar kring det hela. Har ni mot alla odds missat det så finner ni inlägget HÄR!

Jag har äntligen fått lite klarhet i hur det fungerar med kontrakten vid en ev. NHL lockout och det fungerar på så sätt att blir det lockout så går även kontrakten in i en sk. ”lockout” vilket innebär att vilket lag som helst i andra ligor är fria att skriva kontrakt med spelarna  över den perioden lockouten pågår. Men man ska ha i åtanke att när väl lockouten tar slut så ska spelarna tillbaka till det NHL lag de har kontrakt med så det här med att vilja skriva kontrakt hela säsongen kommer mao. att innebära problem.

Hoppas att ni precis som jag iaf har fått svar på en fråga kring lockouten. Nu återstår resten.
Lasse Bättre Hockey var inne på ett spår igår i en kommentar som han la i ett av mina tidigare inlägg som är väldigt intressant och det är detta med ”tysta” överenskommelser mellan elitserielagen och lagen i de lägre ligorna. Vad är det som är sagt ska gälla vid en ev. lockout? Vi lär så småningom även få svar på det.

Vad tror ni? Finns det tysta överenskommelser lagen emellan vid en ev. lockout?

Relaterat: ”Lockouten vore förödande för elitserien”.

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

1 kommentar

  1. Ja inte bara ”tysta” överenskommelser. Vilka lag har offentliga samarbeten och är dessa då att likna vid farmarlag?

    Så lite vi vet egentligen…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.