Snart dags för European Trophy

0

Efter två dagar med kul juniorhockey så är det snart dags att se lite seniorhockey! Försäsongsturneringen European Trophy drar som bekant igång, 7 av Sveriges bästa lag, ja med undantag Djurgården Hockey då, tar sig an Europas bästa hockeylag. De svenska lag som har bäst chans att gå vidare till ett ev. slutspel är helt klart Luleå HF och Färjestad BK, båda med intressanta lag på papperet men sedan har vi Hv71 som lurar och kan glida upp som en joker.

Biljetter till ET ska givetvis kirras till veckan men först blir det ett besök i Frölundaborg och spana in Frölundas trupp mot Växjö Lakers i en träningsmatch på tisdag den 14 augusti, 100 kr kostar den matchen. Det ska bli intressant att se Dick Axelsson och Fabian Brunnström i Frölunda samt Robert Rosén och Petr Vampola i Lakers. Jag har inte sett något av lagen göra en träning hittills under försäsongen och kan därför inte sia något om matchbilden utan det lär visa sig när väl pucken är släppt.

För komplett spelschema, biljettinfo och information om de deltagande lagen: besök turneringens officiella hemsida eller respektive deltagande lags hemsidor.

Tv Tider European Trophy!

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.