Redo för hockeysäsongen!

0

Då var man nygaddad och redo för hockeysäsongen. Det är mycket som vi ska rapportera i vinter, artiklar, blogginlägg, notiser och intervjuer med intressanta spelare från samtliga lag i ES, J20 och J18 samt HA. Det känns verkligen skitkul att Pucksnack.com har fått ett rejält uppsving, eller facelift om ni vill hellre vill kalla det för det och räkna med full aktivitet här på sajten framöver. För att vi ska fortsätta leverera en bra produkt behöver vi er läsares hjälp, kommentera våra inlägg, skriv vad ni vill läsa om, håller ni inte med oss i någon artikel eller blogginlägg, säg till oss för det är tack vare er vi kan bli bättre.

Häng med oss på twitter: Chrille, Toni, Sten

Notis 1: Innan matchen Frölunda J20 mot Kungälv IK igår så satt jag och pratade med Jonas Johnson, för frölundaiter mest känd som en tredjedel av den framgångsrika ”guldkedjan” under början av 2000 talet och för andra mer känd som pappa till de båda J20 spelarna Jonathan och Andreas. Vi snackade om juniorers möjlighet att slå sig in i elitserielag och jag fick känslan av att han inte alls var nöjd med hur saker och ting sköttes i Frölunda när det kommer till juniorfrågor. ”Det är Kenta som bestämmer” sa Jonas något kort i tonen.

Notis 2: Det ser verkligen ut som att J20 spelarna tycker hockey är kul igen, visst, det är säkert till stor del att barmarksträningen är över men även att det har skett förändringar i ledarstaben vilket bara är positivt. Missförstå mig rätt här, jag gillar Emil Olsén, tycker det är en bra hockeytränare med en sund spelidé och riktigt trevlig som alltid bjuder på ett leende och gott snack när vi träffas men som ledare måste man ibland våga ta beslut som kanske skapar en viss osämja. Ett ex. Målvakterna, trots att den ene blev utbytt under match förra säsongen och den mv:n som blev inbytt höll nollan så fick fortfarande den andra målvakten som blev utbytt stå nästa match. Vill man verkligen vinna matcher då? Det sänder inga bra signaler vare sig till den berörda målvakten eller till övriga laget. Kanske var det en av anledningarna till det som blev avgörande för förra säsongens tidiga sorti ur JSM?

Vad säger ni? Hur viktigt är det för ledare att våga vara ledare och alltid vilja spela med det bästa möjliga laget på isen?

 

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.