Jag kör en ”Robban Pettersson”

0

Jag kör en sann ”Robban Pettersson” från Hockeysverige.se och postar en grej som inte är hockeyrelaterad för fem öre – bara för att jag kan (förmodar att det är därför han gör det).

Hittade Örebro-spelare Jared Aulins blogg, helt ny erfarenhet för mig. Han hade postat en video där som hans bror Bryce och hans syster Kirsten (som gifte sig) sjöng en sång tillsamans. Det var en överraskning till hennes man under deras första dans tillsammans. Tänkte helt enkelt att det kunde vara ett fint sätt att avsluta den här dagen på.

Jag skulle i och för sig kunna köra en Mjörnberg och tillägna den här låten till något häftigt lag som anthem, men jag kan inte sånt och dessutom gör ju ”Mjörnis” det så bra på egen hand.

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.