Juniorkronorna fortsätter imponera

0

Efter två raka vinster på hemmaplan mot Tjeckien och total målskillnad på 14-1 åkte Juniorkronorna till USA och Lake Placid för att försvara de svenska färgerna mot USA vit i natt och väl där fortsatte segersviten.

I första matchen i den årliga Lake Placid-turneringen stod Sverige för ytterligare än bra insats och fortsatte på den fina tren som man visade upp mot Tjeckien under två matcher på hemmaplan. Förbundskapten Roger Rönnberg sade sig på Twitter vara nöjda med insatsen, speciellt AIK:s målvakt Niklas Lundström.

 

[box_dark]

USA Vit – Sverige 1-5 (0-2, 1-2, 0-1)

Målskyttar, Sverige:
0-1 Pontus Åberg PP (Boyce-Rotevall)
0-2 Mika Zibanejad PP (Pontus Åberg)
1-3 Viktor Arvidsson
1-4 Victor Rask
1-5 Victor Rask (Viktor Arvidsson, Emil Lundberg)

Målvakt: Niklas Lindström

Skott: 4-11. Totalt: 26-40.
Utvisningar: USA Vit 7×2 min. Sverige 6×2

[/box_dark]

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.