KHK inledde med seger

0

Idag drog nykomlingen i HockeyAllsvenskan, Karlskrona, sitt träningsmatchande när man tog emot forne seriekollegan Mörrum hemma i Telenor Arena inför 1238 personer. 

Idag drog nykomlingen Karlskrona i gång sin säsong på riktigt allvar när man tog emot före seriekollegan Mörrum. Nyförvärvet från Vita Hästen, Henric Höglund, presenterade sig omgående med ett mål assisterad av en ännu ett nyförvärv i form av Jesper Jensen, senast från den tyska högsta divisionen.

Karlskrona satte gasen i botten och visade skillnaden mellan Division 1 och HockeyAllsvenskan. Man sappande visserligen av lite i den andra perioden och tillät Mörrum göra två mål, men segern var trots aldrig i fara.

–  Bra insats i första och tredje perioden. Så kan man enkelt sammanfatta det. I den andra perioden slarvar vi för mycket med pucken. Och drar på oss utvisningar, sa KHK:s assisterade tränare Oskar Andersson till Hesafredrik.se efter matchen.

[box_success]

Karlskrona HK – Mörrums GoIS  6-1 (2-0, 2-1, 2-0) 

Skottstatistik:  24-19 (7-6, 4-10, 13-3)
Utvisningar: Karlskrona HK: 4×2 min, Mörrums GoIS: 2×2 min
Publik: 1.238 personer

Period 1
1- 0 (14.01) Henric Höglund (Jesper Jensen, Tomi Pöllänen) EQ
2-0 (17.50) Jonny Ågren (Andreas Elofsson, Kristoffer Söder) EQ

Period 2
3-0 (23.23)  Niklas Johansson () EQ
3-1 (30.33) Emil Rantatalo Thomas (Anton Persson, Mattias Håkansson) PP1
4-1 (38.09) Jesper Jensen (Julius Bergman, Tomi Pöllänen) EQ

Period 3
5-1 (54.36) Andreas Elofsson () EQ
6-1 (59.26) Christian Magnusson (Jimmie Svensson) EQ

[/box_success]

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.