Ny design och ny inriktning

0

Det har varit full rulle på Pucksnack.com den senaste tiden. Vi kommer att från och med idag att erbjuda både intressanta blogginlägg och videointervjuer med allt ifrån hockeyskribenter, supportrar, spelare till klubbledare. Vi har även valt att byta inriktning på bloggen. Från att tidigare endast ha fokuserat på Frölunda HC kommer vi nu att fokusera på elitserien som helhet. Vi håller även på att kika på en app lösning för smartphones för att underlätta för er läsare, den kommer inom kort! Allt för att ni läsare ska få det ni själva efterfrågar.

Multijournalisten Toni Lappalainen är det senaste tillskottet på sajten och hjärnan bakom den nya designen. Toni kommer bidra med att allt fungerar på sajten samt skriva intressanta blogginlägg. Välkommen säger vi på Pucksnack.com. Toni finns även på twitter.

Räkna med fortsatt full fart på sajten, intervjuer, tankar, funderingar och tävlingar. Då vårt mål är att vara en hockeysajt i framkant så kommer vi att behöva er hjälp, tveka inte på att maila in era önskemål på vad ni vill läsa, sprid sajten till likasinnade och kommentera våra inlägg.

Ditt Snack – Mitt Snack – Pucksnack!

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.