www.meantribes.se – sajten där du finner de coolaste hockeyinspirerade kläderna!

2

En kompis och tillika bloggkollega Ronnie Johansson har nyligen startat ett klädmärke som kallas MeanTribes där fokus ligger på att leverera schyssta kläder med sportmotiv till ett vettigt pris. Redan när jag fick höra talas om detta tyckte jag det var en kanonidé för är det något den svenska klädmarknaden saknat så är det en sajt för oss hockeytokiga sportnördar!

www.meantribes.se är sajten som gäller. Utbudet är än så länge är fokuserat på ishockey men tanken är att det så småningom även ska finnas coola motiv inom andra sporter. Jag fick min t-shirt levererad till mig under eftermiddagen idag och det dröjde inte lång tid förrän den provades på och den satt som en smäck. Materialet är av 100% tunn bomull och ger en luftig känsla.

Då MeanTribes.se är ett nystartat klädmärke så erbjuder de i dagsläget endast t-shirts, mössor och hoodtröjor men räkna med att utbudet kommer att fyllas på och var inte rädda för att komma med önskemål  på klädplagg, nyckelringar, svettband för nog tror jag att Ronnie, om han känner att efterfrågan finns kommer att ordna detta 🙂 De uppfyller alla krav på kvalité och dessutom garanterar Meantribes att barnarbetare inte förekommit i produktionen av dessa klädesplagg.

Surfa in på Meantribes.se redan nu och beställ din tröja, det är fri frakt fram till jul och beställer du innan den 20 december så får du också leveransen innan julafton.

Pssst! Meantribes.se finns även på Facebook och Twitter. Klicka på gilla  för att få nyheterna först!

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

2 Kommentarer

  1. Om vi pratar hockeykläder måste jag pusha för Saucehockey.com som har en hel del fräcka kläder, används av diverse NHL-spelare och skapade av hockeyspelare

  2. Bara för att de garanterar det behöver det inte stämma. Oftast förekommer barnarbete ändå tyvärr… Enda säkra är att köpa kläder tillverkade i I-länder.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.