Daniel Fernholm till Frölunda?

1

NEJ NEJ NEJ!

Då frågar jag mig, hur fan tänker lagledningen? Fernholm var bra då han spelade i LHC, men kolla vem han bildade backpar med då – Magnus Johansson! Vem ska han bilda backpar med i Frölunda? Christian Bäckman? Herregud säger jag bara, två riktigt sega backar där den ena lider av knäproblem. Christoffer Persson? Knappast, han fungerar riktigt bra med Fredrik Eriksson och man ska inte splittra Von Gunten med Pierre Johnsson heller så egentligen återstår då endast Christian Bäckman och han kommer inte att hålla en hel säsong, särskilt inte med den tiden han klockar match efter match.Summa sumarum: NEJ NEJ NEJ NEJ!!

In med Anton Strålman nu Kenta!

***

Det behövs fortfarande en center för Olimb ska inte centra en line och definitivt inte vara den som styr i powerplay. Han håller i pucken för länge, han snurrar och snurrar men det händer inget och hans ”radarkamrat” Fredrik Pettersson, ”hela” Göteborgs kelgris, har ett otroligt dåligt sikte och håller inte alls den nivå han höll innan han lämnade för NHL/AHL och en väckarklocka för honom hade inte varit fel. Ner med han i en renodlad checkingline, där och endast där kommer han till sin fulla rätt!

***

Toni Koivisto måste få chansen nu Kenta, han är vår enda spelare i laget med potential att göra en 20-25 kassar och 35 – 40 poäng men Kenta verkar inte se det vi andra ser. Nä nä, låt Koivisto försvinna i en fjärdekedja med begränsad istid, det är bättre? SUCK Kenta, vad trött man blir på dig ibland. Men du kanske vill försöka vinna matcherna med ett renodlat defensivt gäng där varje match ska avgöras på straffar?

Ja, jag är rätt less på detta nu! Jag är trött på att en tränare inte vågar vara vinnare utan kör på gamla meriter och inte hur dagsformen och kapaciteten är. Våga förändra och Våga vara vinnare Kenta!!

Vad säger ni? Vad kommer Daniel Fernholm att tillföra?

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.