Lösa rykten diskuteras för fullt…

0

Mats Zucarello till Frölunda? Hahahha, tillåt mig att skratta… Det finns ingen som helst substans i det hela. Skulle Mats vända tillbaka till elitserien så är det Modo som gäller, inget annat. Mats spelar för tillfället i AHL men har N Y Rangers tränare John Tortorellas ögon på sig för han vet vad norrmannen kan och skulle Mats ge upp sin NHL dröm nu så är det tyvärr kört för honom även i framtiden.. Stanna kvar och kämpa Mats!

Magnus Nyström skrev på sin twitter för ett tag sen att han undrade när Frölunda skulle presentera Mats Zucarello som den nya forwarden. Det kommer aldrig att hända Magnus. Frölundas prio ligger på att få in en back och kommer att frigöra pengar för denna back genom att släppa en forward. Det kommer i dagsläget inte att komma någon forward utan Frölunda med Kenta i spetsen är nöjda med den uppsättning forward de har, möjligtvis kommer det att ske en förändring i kedjeformationerna i alla kedjor utom dragkedjan som i dagsläget är Frölundas bästa kedja.

Tyvärr tror jag Robin Lindqvist är den som hänger lösast i dagens trupp med tanke på att han vissa matcher inte får en minuts speltid, en annan som Kenta tydligt markerat att han inte gillar är Toni Koivisto som blivit rejält misshandlad av den sure tränaren. Toni Koivisto är en personlig favorit och att släppa honom vore ett generalfel av Kenta då Toni har så otroligt mycket hockey i sig men inte får ut det i den kedja han i dagsläget huserar.

***

Timrå IK tar emot Hv71 i eftermiddag, det ska bli skoj att se hur Sundsvalls stolthet står sig mot Ulf Dahléns mannar, HV är ju även skadedrabbat vilket borde tala för medelpadingarna och Perra, in med Jocke L nu 🙂

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.