Lördagsmatchen som visas här hemma blir….

0

Timrå IK – Hv71.

Timrå IK är ju mitt andra lag och när Frölunda är spellediga så känns valet självklart. Det blir till min sambos glädje Timrå IK på tvn imorgon kl 16:00. Timrå IK är ett lag som kämpar match efter match, de måste kriga då de inte är lika ekonomiskt starka som andra ES lag. Deras enda räddning är egentligen att någon skjuter till pengar så att de kan förstärka men säg den sponsorn som idag vill gå in med pengar till Timrå då de riskerar kvalseriespel till våren.

Klart är att något måste hända, även fast de kämpar så får de ingenting med sig… Men man kan aldrig räkna bort örnarna från Sundsvall och när vi summerar serien i vår så har Timrå missat slutspelet men klarat sig undan kvalserien.

Hv71 kommer från en vinst i sudden death 4 – 3 mot Frölunda HC. Frågan är hur många spelare kommer tillbaka i Hv71 och kommer de juniorer som är kvar att dominera likt de gjorde mot indianerna från Göteborg?

Imorgon vet vi!

Matchen sänds på Canal+ Hockey. Sändningen startar kl 15:55

 

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.