3-3 i Fulltid, Sundström hjälte!

1

Frölunda mötte som sagt Hv71 igår. Ett Hv71 med hela 8 ordinarie spelare borta, juniorerna ersatte och gjorde det med bravur.

Det var verkligen juniorernas afton i Kinnarps Arena där den hvspelare som lyste klarast var Jesper Thörnberg, Martin Thörnbergs lillebror. Han var jobbig att möta, sköt mycket, drog snygga pass precis som storebror brukade göra och det är bara en tidsfråga innan publiken i Kinnarps Arena har fått en ny publikfavorit.

Frölunda då? De var absolut inte med från start, de ska vara nöjda med en poäng, de saknar ödmjukhet och då de visste att Hv71 hade ett kraftig manfall så trodde de att det bara var att ställa ut skridskorna men ack så fel de hade. Hv71 drog ifrån till 2-0 innan gubbarna vaknade till liv och firma Tolsa – Lundqvist – Kahnberg var kvällens ledande spelare och personifierade vad det innebär att kämpa hela matchen. Kedjan gjorde 2 mål, först reduceringen via Jari Tolsa och sedan kvitteringen via skyttekungen Magnus Kahnberg som verkligen har imponerat sen han återvände till Frölunda. Laget har känts krampaktigt och svagt framåt de matcher Kahnberg varit borta pga. sjukdom.

Hv71 gör ytterligare ett mål innan talangen Johan Sundström snyggt tar ner pucken på tennis och drar till rätt in i mål. Johan Sundström gör sitt första mål för säsongen och det var ett otroligt viktigt mål, kvittering och övertid. Tyvärr räckte det inte hela vägen fram för återigen var en junior framme och satte i egentligen ingen vinkel alls 4-3 till Hv71 och Frölunda ska vara väldigt nöjda med en poäng i Jönköping.

POP kedjan var osynlig som vanligt, Frölundafansens gullegris Fredrik Pettersson skjuter mest av alla i elitserien – UTANFÖR! Han är tydligen inte bättre och skotträning är i allra högsta grad aktuell! Nä du Kenta, det är dags att göra en förändring i den kedjan! Ser du inte det alla andra ser?

Min text i dagens pappers GT, Fansens Röst: Christian Wahlgren 2011-10-21

Frölunda ska vara nöjda med en poäng, ett juniorbetonat Hv71 ville mest. Andersen ofokuserad, dags för Hellberg nu! Johan Sundström spräckte sin målnolla, Viktigt Viktigt. 10-41-37 osynliga återigen, sargsnurr, missade målchanser är inget framgångsrecept – Våga testa något nytt Kenta! Bäst ikväll: Domare Sjöbergs leende då han får reda på att Jari Tolsa stal Per Ledins klubba från båset.

Tre Getingar: Johan Sundström
Två överstrukna getingar: POP Kedjan
En Geting: Domare Patrik Sjöberg

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.