Hockeytorsdag…

1

Äntligen dags för match igen. Denna gången ställs Frölunda mot ett skadedrabbat Hv71. Hela 7 spelare är på sjuklistan med diverse skador/sjukdomar.

Jag vill ändå se ett Frölunda som är med från start, bara för att spelarna vet att Hv71 är kraftigt desarmerat så betyder det inte att de bara kan ställa ut skridskorna så jag hoppas på kamp från nedsläpp, fullföljning av tacklingar, snabba uppspel, mycket skridskoåkning, skott och gå på returer och framför allt, splittra POP Kedjan nu Kenta! De åstadkommer ingenting annat än sarghörn och något random mål här och där!

Pizzan är framdukad, coca colan på kylning, arbetet avklarat… snart höjer jag volymen… Uppladdning!!

Kämpa gubbar!

***

Övriga matcher:

Skellefteå AIK – Modo Hockey
Timrå IK – Färjestads BK
Luleå HF – Brynäs IF

Jag hoppas på ett kryss och två ettor här. Gissa vilka jag vill ska kryssa 😉

 

Nu kör vi Zoran 🙂

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.