En lista på intressanta twittrare som absolut är värda att följa.

1

Tänkte göra ett litet annorlunda inlägg nu och presentera de mest intressanta personerna jag följer på twitter. Har du twitter så rekommenderar jag dig att följa dessa. Listan är utan inbördes ordning.

 

Spelare på twitter:

@carlklingberg – Följ den fd. frölundaiten Carl Klingbergs äventyr i Nordamerika. Twittrar mycket om hans liv i AHL.

@johnklingberg – Lillebror till Carl Klingberg, gör ett år i Finland innan han följer i sin brors fotspår och tar flyget över till det stora landet i väst. Gör sin första vecka på twitter.

@Sannylindstrom – Färjestads backbjässe, bjuder på en del intressanta och en del roliga inlägg.

@Mangej07 – Den rutinerade landslagsbacken och tillika fd. svenska mästaren (Frölunda) Magnus Johansson, lagkapten i Linköping HC, lite dålig på att twittra.

@Fagge19 – Linus Fagemo, tidigare Frölunda, nu i Borås, twittrar om det mesta i hans liv. Intressant läsning.

@f_andersen30 – Frölundas nya monster till målvakt. Bäst målvakt i elitserien, skriver sporadiskt.

@pajen23 – En av landslagets bästa centrar, Niklas Persson twittrar från Rysland och KHL

@fabianlundh – Fd. Frölundajunior som krigar för att ta en plats i Växjö Lakers A-lag, för tillfället i Växjö Lakers J20

 

Media:

@Rosenrasande – Tomas Ros, journalist på Sportbladet, twittrar om ishockey.

@balkander – Mattias Balkander, journalist på GP med fokus på Frölunda och ishockey i allmänhet.

@JimmyStalnacke – Jimmy Stålnacke, reporter/bloggare på hockeyexpressen, kommit med flera intressanta avslöjanden. Aktiv twittrare.

@svtlehmann – Marie Leman från hockeykväll, Sveriges bästa kvinnliga hockeyreporter, mycket kunnig och intressanta tweets utlovas.

@Fahlmansblogg – Jonas Fahlman twittrar om elitserien och framför allt Skellefteå AIK. Alltid intressanta och läsvärda inlägg.

@sjobergh – Henrik Sjöberg, reporter/bloggare på hockeyexpressen. Skriver från hjärtat och har kommit med flera avslöjanden.

@UffeBodin – Ulf Bodin Hockeysverige, alltid intressanta tweets. Ansvarig för Hockeysverige. Bloggar om Elitserien framför allt.

@Nystromhockey – Magnus Nyström. journalist/Krönikör på hockeyexpressen. Blandar och ger när det gäller kvalité på tweets.

@hallmanmarie – Frilansande hockeyjournalist, skriver bra och intressanta inlägg om framför allt 08 hockeyn.

@dragskott_ – John Wikberg, En av Sveriges största hockeybloggare, bjuder på intressanta inlägg. Neutral i var han står gällande lagen.

 

Supportrar på Twitter:

@Battrehockey – Lasse Persson, Luleåsupporter, familjefar, bloggare, vän. Blandar seriositet med humor på ett skönt sätt.

@MsScorekeeper – Ritva Klinton, twittrar om Frölunda, mycket kunnig.

@finestjkpg – Bloggar om Hv71 och supporterkulturen med fokus på Jönköping.

@asekaati – Åse Kaati, Luleåsupporter, en riktigt go gumma med intressanta och en del roliga inlägg om Luleå hockey. Twittrar mycket och ofta 🙂

@Mickeheda – Mikael Hedlund, hockeyälskare, skribent/krönikör för Wild West Support. Bjuder på kunniga och intressanta tweets. Skriver om Frölunda.

@Per_Lundgren – Per Lundgren, twittrar om Modo Hockey. Nyanserad och rak.

@MrMadhawk – Johan Svensson, Sveriges största hockeyblogg, behöver inte mer presentation än så. Intressanta och läsvärda tweets.

@Gronvitasumo – Jonas Lindeblad, twittrar och bloggar om Rögle BK. Kunnig och har alltid spännande tävlingar på G, klart läsvärd!

@hockeytankar – Fredrik Sten, Frölundasupporter, bloggar på wildwestsupport.se. Bra inlägg med eftertanke. Läsvärd? Absolut!

@hvbloggen – Zoran Molnar, Hv71 supporter, kunnig på hockey och data 😉 Blandar likt Lasse på Bättre Hockey seriositet med humor på ett skönt sätt.

@pia71 – Pia Ilenius, Frölundasupporter, fotograf, vågar säga vad hon tycker och står för det. Seriösa och humoristiska tweets i en skön blandning.

@MarcoBerg – Marco Berg, twittrar om Frölunda och ishockey i allmänhet, kommer med ett par sköna inlägg om hårdrock till och från.

@LugnaPuckar – Ronnie Johansson, Bloggar om Frölunda och elitserien i allmänhet, bra fokus på juniorer, kunnig och mycket bra läsning utlovas.

@LHFEVER – Tommy Kronqvist, Luleåsupporter, bjuder alltid på intressanta tweets och särskilt matchdagar då han om motståndarna vinner är snabb på att gratulera.

@IsakTheFirst – Jörgen Isaksson, Luleåsupporter som har Frölunda som andra lag och bara en sån sak förtjänar en plats på denna listan eller hur? 😉 En go norrlänning helt enkelt.

***

Här har ni som sagt en del förslag på spelare som twittrar, olika medier och olika lags supportrar. Som jag skrev tidigare så är det dessa twittrare som jag följer dagligen. Vill ni följa mig så hittar ni mig genom att klicka på länken: www.twitter.com/pucksnack

 

Jag kommer inom kort även att göra en lista på olika spelaragenter jag följer och diverse klubbar…

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.